Op 9 februari 2019 heeft stichting Pink Marrakech een nieuwjaarsborrel georganiseerd. We wilden, allereerst, het nieuwe jaar inluiden. Daarnaast wilden wij vieren dat wij per ommegaande een stichting waren geworden. In de afgelopen jaren hebben wij gezien hoe belangrijk een stichting zoals Pink Marrakech is. Wij willen dat onze leden weten dat zij er niet meer alleen voor staan. In de afgelopen jaren is het aantal leden van Marokkaanse komaf dan ook gegroeid. 

Op zaterdag 9 februari werden onze gasten ontvangen, zoals gasten traditioneel worden ontvangen bij Marokkanen. Onze gasten kregen bij binnenkomst een glaasje melk met een dadel om het warm welkom gevoel te vergroten. Bij binnenkomst in de ruimte werden onze gasten verwelkomd door zowel een gedeelte van het bestuur als de vrijwilligers. Door onze nieuwjaarsborrel laagdrempelig te houden, werd men in de gelegenheid gesteld om met elkaar in gesprek te gaan. Dit onder het genot van Marokkaanse hapjes, koekjes, drankjes maar natuurlijk ook Marokkaanse thee. 

Als stichting hadden wij een programma opgesteld waarin onder andere bekend werd gemaakt wie de bestuursfuncties van stichting Pink Marrakech zouden bekleden. De bestuursleden stelden zichzelf kort voor en maakten hiermee kenbaar wat zij voor de stichting zouden kunnen betekenen. Nadat het “officiële” gedeelte van de viering was afgerond, was er ruimte voor heel veel dans en muziek. Mensen konden met elkaar in gesprek, netwerken of misschien zelfs afspreken voor een volgende ontmoeting. Daar doen we het voor.  

Quote bezoeker (Anoniem): 

“De nieuwjaarsborrel van 2019 was super gezellig. Ik heb kunnen dansen tot mijn voeten en billen pijn deden. Dansen doe ik alleen wanneer ik mij ergens veilig voel.” 

Quote bezoeker:  

“Ik zie wat voor mooie toegevoegde waarde Pink Marrakech heeft in het leven van mijn zoon, maar ook in die van mij. De band van die van mij en mijn zoon is hierdoor alleen maar beter geworden. 10 jaar geleden zou ik niet naar een homo-evenement gaan, maar ik kwam er achter dat de liefde voor mijn zoon belangrijker is dan de mening van de massa. Daar ben ik Nassiri altijd dankbaar voor.